luni, 20 august 2012

Publicat la 8/20/2012 11:15:00 p.m. de Redacţie

Liga I: Gaz Metan Mediaş 1-0 Viitorul Constanţa | rezumat VIDEO


Gaz Metan Mediaş a învins pe Viitorul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), în această seară, în deplasare, la Galaţi. Singurul gol al partidei a fost marcat de Victoraş Astafei (87), când Viitorul juca în nouă oameni, după eliminările lui Ionuţ Larie ('13) şi Alin Toşca ('68).

Medieșenii au ratat şi un penalty, în minutul 14, prin Florin Dan, al cărui şut a fost respins de portarul Cosmin Vâtcă. Larie fusese eliminat pentru fault în careu la Sergiu Buş, în postură de ultim apărător. 
Viitorul, echipa patronată de Gică Hagi, nu a obţinut încă prima victorie în Liga I, având trei egaluri şi două eşecuri, ambele la limită, notează Agerpres.


sursa video: Digisport

Tot în etapa a 5-a a Ligii I, Pandurii Tg. Jiu a învins astăzi pe Oţelul Galaţi cu scorul de 3-2 (1-0), pe teren propriu. Alexandru Maxim ('19 - penalty) a deschis scorul pentru gorjeni, după ce portarul Cristian Brăneţ l-a faultat în careu pe Mihai Răduţ. Oţelul a egalat tot din penalty, prin Laurenţiu Iorga ('63), după ce portarul Pedro Mingote a gafat şi l-a faultat pe Marius Pena. Karim Boutadjine ('74) a adus echipa gazdă în avantaj, dar Oţelul a revenit din nou, prin francezul Bruce Inkango ('90+1). Francezul de origine algeriană Karim Boutadjine a adus victoria echipei antrenate de Petre Grigoraş ('90+4). După acest succes, Pandurii se află la egalitate de puncte şi goluri cu Steaua, 13 puncte şi golaveraj 14-5 ambele. (A. L.)
    Trimite prin e-mail