joi, 9 august 2012

Publicat la 8/09/2012 11:46:00 a.m. de Anonim

Tâlharul "alpinist" a fost arestat preventiv


Tânărul din Mediaş cercetat pentru furt calificat, după ce a pătruns prin efracţie în două apartamente din acelaşi bloc, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile la decizia Judecătoriei Mediaş, după ce poliţiştii l-au reţinut pentru de 24 de ore şi l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. "Cercetarile sunt continuate de catre poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia", anunţă reprezentanţii IPJ Sibiu.

Poliţia municipiului Mediaş a fost sesizată telefonic, marţi noapte, în jurul orei 04.10, de către un medieşean care fusese victima unui jaf. Bărbatul locuia într-un apartament situat la etajul I şi l-a prins în flagrant pe hoţul care a înşfăcat trei telefoane mobile şi un ceas de mână, însă făptaşul a fost mai iute de picior şi a sărit de pe balcon. Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor medieşeni când, după doar câteva minute, o femeie care locuia în acelaşi bloc a sunat să reclame că a fost victima unei tentative de spargere. "Z. Maria a apelat Poliţia municipiului Mediaş şi a sesizat faptul că o persoană de sex masculin a încercat să pătrundă prin efracţie în apartamentul său, prin balcon. Apartamentul era situat în acelaşi imobil cu al primului apelant", spun reprezentanţii IPJ Sibiu.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat suspectul F. Dan, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş. Din fericire pentru proprietarul de drept, obiectele furate au fost recuperate. (A. L.)
    Trimite prin e-mail