duminică, 12 august 2012

Publicat la 8/12/2012 03:01:00 p.m. de Anonim

Vor să bată Steaua


Gaz Metan vrea toate punctele puse în joc în partida de diseară.



Autor: Alex PÎNTEA


Fără victorie în noul sezon, elevii lui Cristian Pustai îşi doresc să producă surpriza şi să învingă din nou Steaua, după ce sezonul trecut s-au impus fără drept de apel la Mediaş cu 3-0. Mai mult, alb-negrii au plecat neînvinşi de pe terenul Stelei după o remiză albă.

Partidă dificilă

Coordonatele partidei de duminică par să  fie însă altele. Roş-albaştrii au avut un început foarte bun de campionat, cu trei victorii în tot atâtea partide oficiale, fiind singura echipă - alături de Pandurii Târgu-Jiu - cu maxim de puncte. De partea cealaltă, gaziştii au obţinut două remize în deplasare cu CFR Cluj şi Gloria Bistriţa şi au pierdut pe teren propriu cu Pandurii. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă puternică, care a început foarte bine noul sezon. Sezonul trecut am învins Steaua acasă, ne dorim să facem acelaşi lucru şi acum, însă suntem conştienţi că ne va fi foarte greu, pentru că s-au schimbat destule lucruri, au un alt antrenor, au venit şi alţi jucători”, contabilizează tehnicianul Cristian Pustai.

Nu au accidentaţi

Gaz Metan nu are probleme de lot înaintea partidei de duminică seara cu Steaua Bucureşti. Cu excepţia brazilianul Vitinho Medeiros, care va lipsi câteva luni de pe gazon în urma accidentării din meciul cu Pandurii Târgu-Jiu, tot lotul este valid. Din păcate, însă, Pustai nu va putea conta nici pentru această partidă pe serviciile atacantului Ajdren Llullaku şi cele ale brazilianului Eric de Oliveira. Niciunul dintre cei doi jucători nu are deocamdată drept de joc la gruparea de pe Târnava Mare.

Egal la Bistriţa 

Etapa trecută, Gaz Metan a remizat la 1 cu Gloria Bistriţa, la capătul unei partide mai puţin reuşite. Alb-negrii au fost conduşi pe tabela de marcaj şi au reuşit golul egalizator în finalul jocului, prin Dan Roman. Formaţia lui Pustai a înregistrat astfel al doilea egal consecutiv în tot atâtea partide susţinute în deplasare în noul sezon. După o primă repriză încheiată cu scor alb, formaţia gazdă a reuşit să deschidă scorul în minutul 51, atunci când Curtuiuş a profitat de o greşeală în defensiva gaziştilor şi l-a învins pe Buchta din câţiva metri. Egalarea a venit în minutul 80, din piciorul lui Dan Roman, cel care a transformat simplu centrarea lui Ciprian Petre.
    Trimite prin e-mail