vineri, 21 septembrie 2012

Publicat la 9/21/2012 05:33:00 p.m. de Anonim

Campania stârneşte interes



Medieşenii răspund pozitiv campaniei „Călătoreşte cu Meditur şi… citeşte !” iniţiată de Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” şi societatea Meditur.


Autor: Alex PÎNTEA

Campania de sensibilizare faţă de lectură a cetăţenilor care călătoresc cu autobuzele Meditur a început luni în municipiul Mediaş. În mijloacele de transport în comun au fost afişate texte ale unor poezii, citate celebre şi pasaje din diferite poveşti. Totodată, medieşenii pot dona cărţi în cadrul acestei campanii. „Deşi campania a început doar de cateva zile, putem spune că suntem mulţumiţi şi încântaţi că ideea aceasta a prins la cetăţenii municipiului. Printre donatorii de cărţi se află şi o parte dintre angajaţii societăţii Meditur, deoarece nu putem începe un proiect, indiferent în ce constă acesta, în care să nu ne implicăm sufleteşte şi la care să nu contribuim fiecare personal”, a mărturisit Dan Voinea, directorul general al operatorului de transport local.

Invitaţie la povestit

Campania „Călătoreşte cu Meditur şi… citeşte !” se desfăşoară în perioada 17 septembrie – 6 octombrie. Totodată, în perioada 17 – 30 septembrie se va organiza şi un concurs de creaţie literară cu tema „Noaptea printre cărţi” care se adresează tuturor iubitorilor de carte, indiferent de vârstă. Cele mai frumoase 20 de poveşti vor fi premiate, în cadrul manifestării „Noaptea Bibliotecilor” de pe 6 octombrie.

    Trimite prin e-mail