vineri, 28 septembrie 2012

Publicat la 9/28/2012 10:46:00 a.m. de Anonim

Medieşeni suspectaţi de săvârşirea unor furturi


În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş şi Biroului Ordine Publică Mediaş în mai multe dosare de furt cu autor necunoscut, în cursul zilei de ieri, au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Mediaş trei persoane suspectate de săvârşirea acestor infracţiuni.

Poliţiştii susţin că O. Gheorghe, în vârstă de 21 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, a sustras un portofel în care se afla suma de 1.280 lei, în cursul zilei de miercuri. Cu două zile înainte, M. Aurelia, în vârstă de 44 de ani, tot Mediaş, ar fi furat 4.000 de lei din locuinţa unei femei în vârstă. de asemenea, potrivit oamenilor legii, P. Cosmin, în vârstă 35 de ani, este cercetat pentru săvârşirea, în perioada august – septembrie, a două furturi din poşete, fapte comise în municipiul Mediaş.
Cele trei persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentate, astăzi, Parchetului şi Judecătoriei Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. "Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei suspecţi", arată reprezentanţii IPJ Sibiu. (A. L.) 
    Trimite prin e-mail