vineri, 28 septembrie 2012

Publicat la 9/28/2012 06:44:00 p.m. de Redacţie

PDL Mediaş: vremea tinerilor


Democrat-liberalii medieşeni Cristian Marian şi Florin Neag vor candida pentru Camera Deputaţilor în colegiile 3 şi 4.


Autor: Alex PÎNTEA

Preşedintele PDL Mediaş, Teodor Neamţu, mizează pe oameni tineri, dar cu experienţă. „Ne-am orientat asupra a doi colegi de-ai noştri care, chiar dacă sunt tineri, de 36 ani, respectiv 30 ani, au o maturitate politică deosebită, au dovedit că le pasă de ceea ce se întâmplă. Astfel, propunerea noastră pentru colegiul care cuprinde Mediaşul şi alte şase comune din jurul municipiului, este întruchipată în persoana lui Cristi Marian, iar pentru celălalt colegiu, care cuprinde oraşele Dumbrăveni, Agnita şi Copşa Mică, respectiv localităţile înconjurătoare, propunerea noastră este materializată în persoana lui Florin Neag”, a precizat Neamţu.

Încrezători în succes

Pentru colegiul de Senat la care este arondat municipiul de pe Târnava Mare, filiala locală a PDL nu are nicio propunere. „Nicio persoană din cadrul organizaţiei noastre nu şi-a manifestat intenţia de a candida la Senatul României”, a menţionat Teodor Neamţu. În schimb, democrat-liberalii consideră că au şanse bune pentru colegiile de deputaţi din nordul şi estul judeţului. „Ambii noştri candidaţi provin din organizaţia de tineret. Florin Neag ocupă şi funcţia de consilier local, iar Cristi Marian a fost şi el pe lista pentru Consiliul Local Mediaş. Noi avem convingerea că vom obţine nişte rezultate foarte bune”, a mai spus preşedintele democrat-liberalilor medieşeni.


O altfel de Românie

Florin Neag va candida pentru colegiul 4 din care fac parte oraşele Dumbrăveni, Agnita şi Copşa Mică, la care se adaugă încă 20 de localităţi din mediul rural. Candidatul PDL lucrează ca şi consilier juridic la societatea Meditur, dar este şi consilier local ales la alegerile locale din luna iunie a acestui an pe lista democrat-liberalilor. „Candidez pentru că vreau să mă implic în ceea ce înseamnă viitorul acestei ţări. Am o familie, am un copil în vârstă de doi ani şi vreau ca el să trăiască într-o altfel de Românie şi pentru asta sunt convins că nu e de ajuns doar să îmi doresc, ci trebuie să intervină în această situaţie şi acţiunea”, motivează Neag, în vârstă de 37 de ani.

Schimbare în bine

Cristi Marian va candida în colegiul nr. 3, din care fac parte Mediaşul alături de comunele Blăjel, Brateiu, Dârlos, Moşna, Aţel, Bazna şi Alma. „Fac parte dintr-o formaţiune politică care într-adevăr şi-a dat interesul foarte, foarte mult în ceea ce priveşte pregătirea şi formarea tinerilor pentru viaţa politică. În nume personal, vreau să vă spun că am ales să candidez dintr-un singur motiv: îmi doresc foarte mult schimbarea. Acest cuvânt atât de mult folosit în ultimii douăzeci de ani într-adevăr şi-a pierdut din înţeles şi atunci aş merge mai departe şi aş spune că îmi doresc o schimbare în bine”, a explicat viitorul candidat. Acesta are 30 de ani, este masterand în petrol şi gaze şi provine dintr-o familie deloc străină de politică – mama sa are în spate trei mandate de primar la Brateiu.
    Trimite prin e-mail