miercuri, 10 octombrie 2012

Publicat la 10/10/2012 11:38:00 a.m. de Anonim

Hoţii le-au tăiat telefonul


Azi dimineaţă, în jurul orei 00.30, reprezentanţii unei societăţi de telefonie fixă au sesizat postul de poliţie din comuna Brădeni cu privire la faptul că semnalul de telefonie între localităţile Brădeni şi Retiş a fost întrerupt.



La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul postului de poliţie comunal Brădeni şi secţiei 3 Poliţie Rurală din Agnita, care au constatat faptul că pe o porţiune de aproximativ doi metri cablul telefonic este întrerupt şi exfoliat. Totodată, la faţa locului poliţiştii au identificat un autovehicul în care se aflau trei persoane, respectiv: M. Sabin, în vârstă de 46 de ani, S. Vasile, în vârstă de 24 de ani şi M. A., în vârstă de 17 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Braşov. "În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului  au fost găsite instrumente folosite la săvârşirea acestor fapte, respectiv: un ciocan, un cuţit şi un cleşte", arată IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.
Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul postului de poliţie comunal Brădeni şi secţiei 3 Poliţie Rurală Agnita sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita. (A. L.)
    Trimite prin e-mail