miercuri, 7 mai 2014

Publicat la 5/07/2014 03:49:00 p.m. de Anonim

Facturile emise de operatorul „Apa Târnavei Mari” pot fi plătite prin PayPoint

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu S.C. „Apa Târnavei Mari” S.A. Astfel, locuitorii judeţului Sibiu din zonele deservite de companie îşi pot plăti facturile de apă şi canalizare sigur şi rapid, în magazinele de proximitate care au instalate terminale PayPoint.


Puncte de plată în Mediaș



Serviciul se adresează clienţilor din zona de nord-est a judeţului Sibiu (municipiul Mediaş, aglomerările Agnita şi Dumbrăveni, comunele Arpaşu de Jos, Cârțișoara și Alma) deserviţi de S.C. „Apa Târnavei Mari” S.A.. În vederea efectuării unei plăţi, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul plăteşte suma în numerar şi primeşte un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Întreaga operaţiune este foarte rapidă şi reduce considerabil timpul alocat plăţii facturilor. În plus, comisionul la plata facturii este zero.

Puncte de plată în Agnita


„Continuăm eforturile de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu soluţii de plată sigure şi rapide, pentru o gamă cât mai variată de furnizori. Lansarea acestui parteneriat ne consolidează prezenţa în judeţul Sibiu, iar numărul tot mai mare de plăţi pe care sibienii deja le efectuează prin sistemul nostru denotă încrederea pe care aceştia o investesc în noi, lucru care ne bucură şi ne onorează”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Puncte de plată în Dumbrăveni


„Acoperirea companiei noastre se va extinde în viitor, urmând să includă oraşul Copşa Mică şi alte localităţi rurale din zona de nord-est a judeţului, membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Târnavei Mari”. În acest context, aveam nevoie de o metodă de plată modernă pentru clienţii noştri, iar soluţia propusă de PayPoint corespunde perfect nevoilor noastre, date fiind securitatea şi rapiditatea tranzacţiilor, dar şi aria extinsă de acoperire a punctelor de plată”, a declarat Virgil Bucşe, Director General al operatorului „Apa Târnavei Mari”.

Puncte de plată în Alma


Pe lângă plata facturilor emise de S.C. „Apa Târnavei Mari’’ S.A., sibienii îşi pot plăti prin intermediul terminalelor PayPoint şi facturile de gaz, curent electric, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, pot realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.

Puncte de plată în Arpașu de Jos


Despre PayPoint România

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 8.100 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 71 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 60 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi – GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Premier Energy, 
Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, E.ON Servicii Tehnice, Apa Nova Bucureşti, Apa Serv Valea Jiului, Activitatea Goscom, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Reţele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau, Hidro Prahova, Apa Nova Ploieşti, Salubris Iaşi, Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa, SC Vital SA, Nova ApaServ Botoşani, 
Apa Canal Sibiu, Harviz, Aquabis, Acet Suceava, SC Apa Târnavei Mari SA; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu – Vodafone România, Cosmote România, Orange România, Romtelecom, UPC România, Akta TV, NextGen Communications, Radiocom, RCS & RDS; Sectorul financiar-bancar –  Allianz-Tiriac Asigurări, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring, Cetelem, KRUK, Vitas IFN, Maxygo Broker de Asigurare; sectorul cosmetică – Oriflame, Avon.  
PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone, Indygen, Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home). 
PayPoint încasează sume şi în numele Scala Assistance, companie autorizată pentru emitere de roviniete.
Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României.
Comercianţii PayPoint oferă clienţilor lor şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea unor parteneriate cu paysafecard şi Ukash®.

Despre S.C. Apa Târnavei Mari S.A.

La data de 7 decembrie 2006, se înființa operatorul regional de apă și apă uzată S.C. „Apa Târnavei Mari” S.A., având ca arie de deservire zona de nord-est a județului Sibiu. Suntem un serviciu public care s-a reinventat cu succes prin absorbţie de fonduri europene știind că investiţiile în infrastructura de mediu sunt vitale pentru creşterea economică durabilă a unei regiuni şi crearea de noi locuri de muncă. 
La data de 28 noiembrie 2008, operatorul a semnat Contractul de finanțare cu Autoritatea de Management POS Mediu, beneficiind astfel de asistenţă financiară nerambursabilă, prim-pas în vederea reabilitării generale a infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare din regiunea de nord-est a județului Sibiu. Valoarea totală eligibilă a proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunile Mediaș, Agnita, Dumbrăveni, județul Sibiu” este de 323.968.750 lei (fără TVA), finanţarea nerambursabilă din Fondul de Coeziune este în valoare de 261.662.005 lei (fără TVA), restul fiind asigurat de la bugetul de stat şi prin contribuţia beneficiarului.  
La Mediaș, am construit cea mai moderna statie de tratare a apei din Romania si o statie de epurare dotată cu tehnologie germana de vârf, modernizăm stațiile de tratare a apei potabile din regiunile Agnita și Dumbrăveni și am construit primele stații de epurare din istoria acestor regiuni. Am modernizat si extins reţelele de apă potabilă şi cele de colectare a apei uzate în zona Proiectului. În contextul alinierii la standardele europene, am achiziţionat şi dezvoltat un Sistem Informatic Geografic (GIS), un sistem de modelare hidraulică,  inspecţii şi monitorizare pierderi, un sistem informatic integrat de management – EMSYS şi un sistem SCADA eficient de monitorizare a stațiilor de pompare, a rezervoarelor, presiunilor, debitelor, stațiilor de clorinare, tratare și epurare la nivelul localităților aflate în aria de deservire. 
Portofoliul nostru cuprinde reprezentanți de top ai industriei gazului, ai industriei prelucrătoare,  clienți din zona construcţii, industrie alimentară şi turism. Ca operator regional unic pentru nord – estul judeţului Sibiu, contribuim la dezvoltarea regională prin îmbunătăţirea nivelului de trai al locuitorilor, realizarea și mentenanța unei infrastructuri moderne a sistemului public de alimentare cu apă şi de canalizare şi preocuparea permanentă pentru protecţia mediului înconjurător.
    Trimite prin e-mail