Cafeaua
prăjită în Mediaș a ajuns pe cele mai înalte vârfuri montane din România.
Mihai Tiberiu, administratorul The Bean Mediaș, a
urcat pe cele 14 vârfuri montane de peste 2.500 de metri din România în 3 zile și
4 ore. A făcut acest lucru alături de 3 prieteni, Paul Plăcintar, Cristian
Stoica și Claudiu Moldovan. Cei patru au în comun pasiunea pentru cafea și
pentru munte, iar așa s-a născut expediția
lor pe care au numit-o „Specialty coffee on Romania's highest peaks’’. „Tema
acestei expediții a fost cafeaua, toți
fiind îndrăgostiți
de cafea. Planul era să facem o cafea pe fiecare vârf dar am prins vreme total
neprielnică, așa că am decis să preparam cafeaua la
bază și să urcăm apoi. Am lăsat câteva boabe
de cafea prăjită în Mediaș pe
fiecare vârf“, spune Mihai Tiberiu.
Peleaga, Păpușa, Parângul Mare, Lespezi, Călțun, Negoiu, Vânătarea lui Buteanu, Viștea Mare, Moldoveanu, Dara, Hârtopul Darei, Capul Morarului, Bucura Dumbrava și Omu. „Specialty coffee on Romania's highest peaks sau, mai pe scurt, The Bean. Cele 14 vârfuri montane de peste 2.500 de metri din România în 3 zile și 4 ore. Pot să spun că sunt mai mult decât fericit, e un vis devenit realitate. Multe mulțumiri prietenului Rusu Marian pentru sfaturile esențiale referitoare la recuperarea musculară“, a mai explicat Mihai Tiberiu.