marți, 27 iunie 2023

Publicat la 6/27/2023 10:37:00 a.m. de

Cicliști medieșeni pe podium

Odată cu începerea sezonului competițional, sportivii de la CSM Mediaș participă în fiecare weekend la câte o competiție, fie ea etapă de cupă, campionat sau cursă de maraton. Astfel, cursa de la Maratonul Târnăveni i-a adus pe cei mai mici, părinți și copii, împreună la linia de start, iar pe cei mai experimentați, la categoriile individual open, pe un traseu provocator, plin de noroi, dar ciclabil. Rezultatele obținute au fost unele pe măsură.



Astfel, Cristian Călburean, a obținut locul 1 la open masculin, tura scurtă de 18 kilometri, urmat de Lorenzo Cătană pe locul 2 și David Feșteu pe locul 3, după o luptă cu probleme tehnice pe care și le-a remediat singur pe traseu. 
Categoria Family a avut pe locul 3 familia Stoica, Răzvan si Andrei, iar pe locul 7, familia Cătană, Ștefan și Denis
Cei mai mici au concurat la traseul de 2400 metri, unde pe locul 1 s-a clasat Timar Tamas, pe locul 2 Victor Mihălțan, iar pe locul 7, Andrei Armean, care urcă în clasamente de la concurs la concurs. 
La categoria 7-9 ani, Ianis Pîntea s-a clasat pe locul 4, Andrei Feșteu pe locul 5, iar frații Custura, Emanuel și Edan, pe locul 9. 
De asemenea, la șosea, s-a desfășurat a treia etapa din Cupa națională, la Arad, Ziridava Road Race, unde doi dintre cei mai buni sportivi ai clubului au obținut la ambele probe, cea de contratimp individual și la cea de fond, locul 1 prin Theodor Pridon, la categoria cadeți, aflat la prima lui participare la aceasta disciplina și locul 2 prin David Doroga la categoria Juniori. 
Totodată, pentru alți trei dintre cicliștii de la CSM Mediaș s-a încheiat cantonamentul lotului național de mountainbike de la Păltiniș, unde junioara Miruna Măda și cadeții Bogdan Popescu Bogdan și Radu Măda au participat timp de o săptămână la pregătirile oferite de Federația Româna de Ciclism.
    Trimite prin e-mail