luni, 19 iunie 2023

Publicat la 6/19/2023 08:36:00 a.m. de

Finala pentru promovare se joacă sâmbătă pe Stadionul Gaz Metan

ACS Mediaș joacă sâmbătă pe Stadionul Gaz Metan pentru accederea în Liga a 3-a. Partida e programată de la ora 17:30. Intrarea generală pentru spectatori va costa 10 lei.

 
Gruparea de pe Târnava Mare a pierdut cu scorul de 2-1 manșa tur a barajului de promovare în Liga a III-a, disputată la sfârșitul săptămânii trecute, în deplasare, cu CS Gheorgheni, campioana județului Harghita. ACS Mediaș a început în formula Ionuț Neacșa, Alpar Birtalan, Bogdan Jica, Cristian Avram, Cristian Maxim, Raul Ignat, David Potor, Alexandru Socaci, Sebastian Bîrsan, Mihai Țala și Cristian Pajco. Prima repriză a fost una de luptă și s-a încheiat cu avantaj minim pentru formația gazdă, care a avut 1-0 după primele 45 minute de joc. CS Gheorgheni și-a dublat avantajul imediat după pauză. Medieșenii nu au cedat însă și au revenit imediat în joc grației reușitei semnate de atacantul Adrian Cîrstean. Până la final niciuna dintre formații nu a mai găsit drumul spre gol, iar partida s-a terminat cu victoria la limită a formației din Gheorgheni.
 
Pe stadionul mare
 
ACS Mediaș va juca meciul decisiv pentru promovare pe Stadionul Gaz Metan. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a echipei, prin intermediul unui comunicat al Președintelui clubului, Ionuț Buzean. Acesta spune că a dorit ca atât jucătorii cât și suporterii să aibă cele mai bune condiții. Când am început acest proiect, promisiunea mea a fost să duc fotbalul medieșean acolo unde îi este locul într-un timp cât mai scurt. Pentru ca această promisiune să devină realitate, am nevoie de ajutorul dumneavoastră, a celor care iubiți fotbalul. Echipa de seniori este formată în totalitate din tineri localnici și din împrejurimi, care trebuie ajutați la acest meci foarte important. Cu siguranță rezultatul de la Gheorgheni nu a fost cel pe care îl așteptăm. De aceea și pentru a oferi cele mai bune condiții pentru suporteri și pentru jucători, am decis ca meciul retur de sâmbătă, orele 17:30, să se dispute pe stadionul mare”, spune Ionuț Buzean.
 
Apel către fani
 
Președintele Clubului ACS Mediaș a lansat un apel către suporteri, să vină și să fie alături de echipă la meciul decisiv de sâmbătă și implicit să cumpere bilete de acces. Intrarea generală la partida dintre ACS și CS Gheorgheni va fi de 10 lei. „Dacă doriți să susțineți echipa, vă rog să o faceți venind la meci în număr cât mai mare! De asemenea, rugămintea mea este să cumpărați bilete cât mai multe. Pentru acest meci nu au fost tipărite invitații decât pentru oficialii echipei oaspete. Suntem un club la început de drum și avem nevoie aportul tuturor. Prețul biletelor este următorul: intrare generală, 10 lei, un bilet la Tribuna Oficială, 100 lei, iar la fotolii, 200 lei. Punctele și programul de vânzare al biletelor, vor fi anunțate pe pagina clubului mai spune Ionuț 
Buzean.
    Trimite prin e-mail