luni, 17 iulie 2023

Publicat la 7/17/2023 08:01:00 a.m. de

Medieșeni premiați la „QuChess Festival - Memorial Elisabeta Deliman“

Municipiul Mediaș a găzduit, în perioada 14-16 iulie 2023, competiția QuChess Festival - Memorial Elisabeta Deliman, organizată de ACS Tera - Șah Mediaș, cu sprijinul Primăriei Mediaș, prin Direcția pentru Cultură,  la Liceul Teoretic Roth-Oberth. Evenimentul a adunat în jurul tablei de șah 57 de concurenți legitimați, dintre care 31 de șahiști medieșeni.
 

Competiția a fost împărțită în două categorii principale: șah rapid și șah Blitz, oferind astfel participanților oportunitatea de a se măsura într-un timp restrâns, sub presiunea cronometrului. „La finalul unei competiții minunate, felicitări tuturor șahiștilor de la Clubul CSM Mediaș pentru performanțele lor la Cupa "QuChess Festival - Memorial Elisabeta Deliman" (…). CSM Mediaș esre foarte mândru de toți șahistii săi, mai mici sau mai mari, dar ieri și astăzi (nr - în weekend) s-au remarcat următorii:
 
La Șah clasic copii U9:
Locul II: Laze Andrei
Locul III: Blaga Vladimir
De asemenea, menționăm și pe cei care au primit premii speciale în categoria U9:
Roman Mara
Bonțida Sofia
Someșan Tudor
Hădâmbaș Lucas
 
La Șah clasic copii U8:
Locul I: Morariu Tudor
Locul II: Dârjan Leya
Locul III: Deac-Șuteu Sofia
 
La Șah clasic copii U7:
Locul I: Neamțu Lucas
Locul II: Cosma Cezar
 
La Șah rapid U1300:
Locul I: Mihăilă Maria
Locul II: Szekely David
În plus, un premiu special în categoria U1600 a fost acordat lui Lorincz Albert.
 
La Șah Blitz U1600, ne bucurăm să felicităm pe:
Locul III: Mihăilă Maria
 
Aceste rezultate reflectă talentul și pasiunea șahiștilor noștri, precum și pregătirea riguroasă și angajamentul pe care le-au investit în acest sport minunat.
Felicitări, din nou, pentru toate performanțele voastre! Vă dorim mult succes în continuare și să aveți parte de realizări și mai mari în viitorul vostru în șah!“, a transmis CSM Mediaș.
    Trimite prin e-mail