miercuri, 12 iulie 2023

Publicat la 7/12/2023 08:39:00 a.m. de

Ștrandul municipal, concesionat până în 2048

Ștrandul municipal de pe strada Stadionului numărul 32 a fost, în cele din urmă, concesionat. Primăria Mediaș a organizat o licitație în acest sens, iar câștigătorul a fost o societate comercială din Valea Lungă, SC Restaurant Ștrand SRL. 


Contractul de concesiune al cărui obiect este amenajarea și funcționarea ștrandului municipal, se va întinde pe o perioadă de 25 ani. Suprafața totală a terenului concesionat este de aproximativ 16.000 metri pătrați și include clădirile construite, cele 2 bazine, dar și
terenurile pe care erau amenajate locuri de joacă. „Primăria Municipiului Mediaș a concesionat, prin licitație, ștrandul municipal din municipiul Mediaș, situat pe strada Stadionului. Acesta va fi concesionat către SC Restaurant Ștrand SRL, pe o perioadă de 25 de ani, până în anul 2048. Obiectul contractului este amenajarea și funcționarea ștrandului municipal” a precizat Anamaria Prodan, Purtătorul de cuvânt al municipalității medieșene. Data în care se va redeschide ștrandul de pe strada Stadionului nu a fost încă stabilită.
    Trimite prin e-mail