joi, 21 septembrie 2023

Publicat la 9/21/2023 10:56:00 a.m. de

Cătălina Diac, victorie la Cluj-Napoca, pentru titlul național la Clasa 2 și podium la clasa mașini cu tracțiune față la Woman Rally 2023!

Două sportive din județ au devenit campioane naționale la ediția din acest an a CN Women Rally, competiție desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenției Naționale pentru Sport.
Sportiva din Mediaș 
Cătălina Diac, pe Ford Fiesta ST, a devenit campioană națională la Clasa 2 
(1600 cmc – 2000 cmc), clasându-se totodată pe locul 2 la clasa mașini cu tracțiune față, în vreme ce sibianca Mădălina Vasiloiu, pe un Citroen DS 3, a urcat pe primul loc la Clasa 1 (<1600 cmc). Victoriile au venit după etapa de la Cluj-Napoca, cea de-a treia și ultima din acest sezon.

 
Medieșeanca Cătălina Diac a fost pe 2 la București, în etapa inaugurală, după Francisca Radu, pe care a reușit apoi să o învingă atât la Timișoara, cât și la Cluj-Napoca. „Pentru rezultate atât de bune aș vrea să mulțumesc soțului meu și fiicei mele minunate care au fost alături de mine tot timpul și m-au susținut 100%. Mulțumesc, Călătorește cu Radu pentru acest sezon grozav. Mulțumesc, Florin Roșca pentru că ai grijă de mașina mea și pentru toate turele de pe deal. Mulțumim, Laura Savu pentru că ați creat Women Rally pentru noi și pentru toate momentele speciale ale competiției”, a declarat Cătălina Diac. 


 „În weekend-ul care tocmai a trecut, Cluj-Napoca a fost gazda unei ediții aniversare a Women Rally, comunitatea fetelor pasionate de motorsport celebrând 5 ani de la primul eveniment. Eleganța și adrenalina au fost principalii actori în cadrul celei de-a treia etape a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Castrol, clasa de mașini electrice powered by George, Inovație BCR, Campionat desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv“, a notat fras.ro
 
Iată cum arată clasamentele celei de a treia etape a Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Castrol, clasa de mașini electrice powered by George, Inovație BCR:
 
Clasa 1
Loc 1 – Mădălina Vasiloiu – Citroen DS 3 (SB)
Loc 2 – Maria Zăulean – Toyota Yaris (B)
Loc 3 – Cristiana Danci – Mini Cooper (HR)
 
Clasa 2
Loc 1 – Cătălina Diac – Ford Fiesta ST (SB)
Loc 2 – Francisca Radu – Mazda 3 (B)
Loc 3 – Ramona Pop – Mazda 3 (SJ)
 
Clasa 3
Loc 1 – Ioana Berindei – Audi A5 Sportback (CJ)
Loc 2 – Alina Alexandra Dumitru – Fiat 500 Abarth (B)
Loc 3 – Ana-Maria Iordache – Volkswagen Golf (B)
 
Clasa 3+
Loc 1 – Lavinia Paraschiv – BMW Z4 (IF)
Loc 2 – Mara Iosif – Mercedes Benz C300 (MM)
Loc 3 – Marina Adelina Frătean – Audi A3 (CJ)
 
Clasa 4
Loc 1 – Cornelia Pleșoianu – Dacia Spring (B)
Loc 2 – Diana Ielciu Ciucaș – Dacia Spring (CJ)
Loc 3 – Giulia Andreea Tănase – Dacia Spring (B)
 
Clasa 5
Loc 1 – Măriuca Tănasie – Mini Cooper S (B)
Loc 2 – Angela Tehei – Renault Clio (CJ)
Loc 3 – Silvia Saraholu – Dacia Logan (AG)
 
Clasa 3 Debutante
Loc 1 – Alina Alexandra Dumitru – Fiat 500 Abarth (B)
Loc 2 – Iulia Ajtai – Ford Focus (CJ)
Loc 3 – Mihaela Chifor – Opel Astra (CJ)
 
Clasa 3+ Debutante
Loc 1 – Lavinia Paraschiv – BMW Z4 (IF)
Loc 2 – Marina Adelina Frătean – Audi A3 (CJ)
Loc 3 – Cristina Cristache – BMW X5 X Drive (PH)
 
Clasa FWD
Loc 1 – Cătălina Diac – Ford Fiesta ST (SB)
Loc 2 – Alina Alexandra Dumitru – Fiat 500 Abarth (B)
Loc 3 – Ana-Maria Iordache – Volkswagen Golf (B)
 
Clasa RWD
Loc 1 – Lavinia Paraschiv – BMW Z4 (IF)
Loc 2 – Mara Iosif – Mercedes Benz C300 (MM)
Loc 3 – Maria Copaciu – Mercedes Benz E 220 CDI (CJ)

Clasament General
 
Loc 1 – Ioana Berindei – Audi A5 Sportback (CJ)
Loc 2 – Lavinia Paraschiv – BMW Z4 (IF)
Loc 3 – Cătălina Diac – Ford Fiesta ST (SB)
 
Toate informațiile legate de concurente, noutățile din timpul concursului și atmosfera Women Rally surprinsă în imagini sunt disponibile pe instagram @womenrally.ro și pe pagina de facebook a campionatului. Detalii despre regulament, înscriere și următoarele etape pot fi găsite pe site-ul oficial www.womenrally.ro
 
Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2023 a fost susținut de către Bosch Car Service.

Etapa a 3 a – Cluj-Napoca (15-16 septembrie 2023) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2023, Trofeul Castrol, clasa de mașini electrice powered by George, primul banking inteligent din România, a fost susṭinută de către partenerii gold: RMB Inter Auto, Gerovital, Catena – Farmacia Inimii, Romgaz, Herbalife, Rottaprint, VIVO! Cluj-Napoca, Kiss FM.
 
Parteneri silver: Univers T, Cramele Cricova, Violettes – Boutiques des fleurs, Coca-Cola, Memo 10, Brandocracy, ADAA, Antreprenoare.ro, Sigemo, Prestige Flame.
 
Apa oficială Women Rally: Nazzuro Aqua
 
Parteneri: Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj-Napoca, Cluj Arena, Direcția Judeţeană pentru Sport și Tineret Cluj.
 
Parteneri media: VIA Cluj TV, Radio Romania Cluj, Ziarul News, Revista Născut pentru Sport, Făclia, Autorally, RallyMax, Autoştiri.ro, FanRally.ro, 24auto.ro, PMA Invest, Impress, Fabian Robert Photography, Bunzac Media.
 
Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfăşoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv şi a Agenției Naționale pentru Sport.
    Trimite prin e-mail