duminică, 22 octombrie 2023

Publicat la 10/22/2023 12:05:00 p.m. de

CROS. Cele mai bune junioare II din țară sunt din Mediaș. Alexandra Hudea, din nou campioană națională la individual

Patru atlete de la CSȘ Mediaș au obținut rezultate remarcabile la finala Campionatului Național de Cros rezervat juniorilor U18 și U16, și respectiv copiilor, competiție desfășurată ieri la Poiana Stampei, în județul Suceava.

Multipla noastră campioană Alexandra Hudea a câștigat la U18, în vreme ce Vanesa Giangu s-a clasat pe 4. La U16, deși au concurat cu sportive mai apropiate de vârsta limită, Mara Ibășfălean și Denisa Câmpean au reușit curse foarte bune, astfel încât au adus la Mediaș titlul național pe echipe. Sportivele au alergat pe distanța de 4000 de metri, concurând atât la individual, cât și ca echipă de junioare 2.

Cele 4 atlete sunt pregătite de antrenorii Vasile Ibășfălean și Vasile Herman, care au arătat la Poiana Stampei că Mediașul are în continuare resurse pentru a lansa spre sportul de înaltă performanță noi campioni.

Hudea și Giangu sunt eleve la Liceul Teoretic „Axente Sever“, care n-a scăpat prilejul de a le felicita pentru performanțe. „Sâmbătă 21 octombrie comuna Poiana Stampei din județul Suceava a găzduit finala Campionatului Național de Cros rezervat juniorilor U18 și U16, și respectiv copiilor. La această competiție desfășurată pe pământ bucovinean au luat startul și 4 junioare ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a XI-a Științe Sociale, de Vanesa Giangu din clasa a IX-a Instructor Sportiv precum și de Mara Ibășfălean și Denisa Câmpean.

Sportivele pregătite de antrenorul Vasile Ibășfălean au alergat pe distanța de 4000 de metri, concurând atât la individual cât și ca echipă de junioare 2. Și au concurat cu succes, reușind rezultate remarcabile. Echipa de junioare 2 a CSȘ Mediaș a devenit campioană, incheind pe prima poziție finala Campionatului Național de Cros.

La individual Alexandra Hudea și-a confirmat valoarea și rezultatele excelente din acest an, clasându-se pe prima poziție, în vreme ce Vanesa Giangu s-a clasat pe poziția a 4-a. De remarcat este faptul că Vanesa Giangu și Mara Ibășfălean au concurat la o categorie superioară de vârstă și și-au adus aportul la victoria echipei de junioare 2 a Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Le felicităm pe atletele Mediașului, care reprezintă prezentul și viitorul acestui sport extraordinar în municipiul nostru, îi felicităm pe antrenorii lor Vasile Ibășfălean și Vasile Herman și le dorim mult succes la competițiile acestei toamne.“, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever“.


    Trimite prin e-mail