vineri, 19 iulie 2024

Publicat la 7/19/2024 03:32:00 p.m. de

ACS Mediaș intră pe mâna lui Cosmin Vâtcă

ACS Mediaș se pregătește de al 2-lea sezon în Liga a III-a. Fără antrenor, după despărțirea de Mihai Ianc, și fără un buget care să îi permită un obiectiv îndrăzneț, a ținut fanii în suspans până azi, când a apărut „o primă rază de soare“. Echipa orașului va fi pregătită de Cosmin Vâtcă (42 de ani), fostul portar al Gaz Metan Mediaș, un fotbalist inimos, stabilit la Mediaș de 14 ani, cu mare expereință în fotbalul românesc.

 
„Bine ai venit, Cosmin Vâtcă!
Ne bucurăm să anunțăm că de astăzi s-a alăturat clubului nostru, Cosmin Vâtcă, care împreună cu Dorin Roșca și Doru Dudiță, vor pregăti echipa de seniori. Născut în data de 12 mai 1982, la Turda, județul Cluj, a fost “adoptat” de orașul nostru, fiind și stabilit la Mediaș din anul 2010. Cosmin vine cu o experiență importantă avută în fotbalul românesc, acesta având în palmares trei campionate ale României, o cupă, o supercupă, două calificări în Champions League și două calificări în Europa League.
În cariera lui, a evoluat la echipe precum: Gaz Metan Mediaș, Steaua București, CFR Cluj, Rapid București, Oțelul Galați, U Cluj-Napoca, Viitorul Constanța, FC Voluntari, FC Bihor și Comunal Șelimbăr.
Pe această cale îi urăm mult succes alături de clubul nostru!“, a transmis ACS Mediaș
    Trimite prin e-mail