duminică, 28 iulie 2024

Publicat la 7/28/2024 10:20:00 a.m. de

Ionuț BUZEAN: „În ultima perioadă, numele meu și al clubului nostru este folosit ca un instrument de denigrare și dezinformare“

Dezamăgit de încercările de a politiza activitatea clubului ACS Mediaș, cu „dezvăluiri incendiare“ privind legăturile cu Primăria Sibiu, președintele Ionuț Buzean a reacționat în această dimineață pe pagina sa de socializare: „În ultima perioadă, numele meu și al clubului nostru este folosit ca un instrument de denigrare și dezinformare.“ 


Iată reacția președintelui ACS Mediaș:
„In urma celor aparute pe retele de socializare in ultimele zile ma vad nevoit sa fac unele precizari.

Sunt presedintele unui club privat, finantat de mai multi sponsori printre care Primaria Medias, Ostenweg, Romgaz etc. Clubul este format din aproximativ 400 de copii.

Am fost singurul care a preluat initiativa dupa disparitia clubului Gaz Metan, si am oferit o continuitate sportiva acestor copii. Daca nu formam aceasta echipa, probabil 80% renuntau la cariera lor, iar alti 20% erau nevoiti sa faca drumuri zilnice de Tg Mures sau Sibiu.

Conduc singurul club din acest oras unde se practica sport de performanta, si unde locuitorii acestui oras pot veni sa vada o competitie nationala.

In ultima perioada numele meu si al clubului nostru este folosit ca un instrument de denigrare si dezinformare.

Cu siguranta instanta va decide daca aceste aberatii sunt false sau reale.

Implicarea Primariei Municipiului Medias intr-un astfel de proiect este o normalitate avand in vedere numarul mare de copii din cadrul academiei, dar si impactul pe care il are clubul nostru asupra comunitatii noastre.

Au fost nenumarate speculatii și vociferări cu banii alocati de catre municipalitate. Mentionez ca avem aproximativ de 45 de angajati: 24 jucatori, 12 antrenori si alte 9 persoane( medic, asistent, femeie de servici, contabil, delegat, presedinte,  etc) la care se adauga pe langa salarii si contributiile catre stat. Mai departe va las pe dvs sa faceti cateva calcule simple la ceea ce inseamna suma salariilor lunare. La toate acestea se adauga transportul, baremurile de arbitraj, echipamentul , chiria stadionului, utilitatile, alimentatia, vitaminizarea, paza, salvarea etc.

Totalizam 9 grupe de copii inscrise in campionate atat judetene cat si nationale.

Consider ca orasul Medias merita mai mult, cel putin o echipa de liga 2.

Din pacate finantarile pe care le avem in momentul de fata nu sunt suficiente nici pt liga 3.

In continuare imi doresc sa obtinem stadionul Gaz Metan insa raspunsurile venite din partea celor de la Transgaz sunt negative.

Pe plan personal, declar ca nu am avut nici o legatura cu administratia locala in afara mandatului de consilier pe care l-am incheiat in anul 2018. Nu am avut niciun contract si nici o lucrare cu nici o institutie a statului. Intreaga mea afacere este legata strict de mediul privat. De asemenea societatea pe care o administrez sunt unic actionar.

Este trist ca persoane care au avut atat de mult de castigat pe pe urma mea si a acestui club incearca cu orice pret sa dezinformeze opinia publica si sa discrediteze imaginea noastra.

Clubul ACS reprezinta orasul Medias, este o structura privata, fondata si condusa doar de oameni de fotbal. Echipa are nevoie de liniste pentru a dezvolta un proiect sanatos si durabil.“, a transmis Ionuț Buzean.

    Trimite prin e-mail