miercuri, 31 iulie 2024

Publicat la 7/31/2024 05:09:00 p.m. de

Nicolae Neagu: „Am întâlnit la Sebeșu de Sus, pe Valea Moașei o comunitate de oameni pasionați de dezvoltarea comunităților din care provin” (CP)

 Prezent la Făgăraș Fest”, senatorul Nicolae Neagu a transmis următorul mesaj:

foto: Făgăraș Fest

„Într-o ambianță extrem de plăcută, la poalele munțiilor Făgăraș a avut loc zilele trecute cea de-a 5-a ediție a evenimentului „Făgăraș Fest”, găzduit anul acesta de Primăria comunei Racovița, condusă de doamna primar Andreea Voicu, primvicepreședinte OFL PNL SIBIU.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip în cadrul festivalului la dezbaterea cu tema: „Prosperitate pentru oameni și natură în Munții Făgăras”, la care am participat alături de Vlad Vasiu, vicepreședinte al Consiliului Județean  Sibiu și alți invitați.
Le mulțumesc pentru invitație organizatorilor și colegei mele, dnei primar Andreea Voicu pe care o felicit pentru toate proiectele realizate în primul mandat de primar, cu multă muncă și sacrificii.
Având la dispoziție un program extrem de bine pus la punct de organizatorii evenimentului, cei prezenți la eveniment au putut opta pentru: tururi de observare în natură, plimbări pe trasee ghidate, jocuri educative, probe și competiții sportive, tombole, ateliere de creație pentru copii, degustări de produse tradiționale locale și multe altele.

foto: Făgăraș Fest

Am întâlnit la Sebeșu de Sus, pe Valea Moașei o comunitate de oameni pasionați de dezvoltarea comunităților din care provin, și care prin activitatea lor, pun în valoare moștenirea culturală autentică a acestei zone și găsesc soluții pentru viitorul comunităților locale.
Obiceiurile și tradițiile din această zonă sunt și astăzi, păstrate cu prețuire de oamenii locului, cei care, dacă ai puțin timp la dispoziție îți împărtășesc bucuroși file de poveste din istoria comunității lor.
Felicitările tuturor celor implicați în desfășurarea evenimentului, fundații, asociații, voluntari și celor din administrația locală pentru organizarea excepțională și contribuția fiecăruia la dezvoltarea acestui concept de evenimente care aduc plus valoare comunităților locale!”
    Trimite prin e-mail