marți, 23 iulie 2024

Publicat la 7/23/2024 05:06:00 p.m. de

Sportivi felicitați la sediul Primăriei Mediaș

Delegația medieșeană care a reprezentat Mediașul la cea de-a 56-a ediţie a „Jocurilor Internaţionale ale Copiilor“ (JIC) desfășurată în localitatea Leon din Mexic, a revenit recent de la competiție și a fost întâmpinată și felicitată la sediul primăriei de către Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.

 
„Vă reamintim că cel mai bun rezultat al delegației medieșene este medalia de aur la proba de 400 m atletism, obținută de sportiva Alexandra Cozan. De asemenea, Denisa Câmpean s-a clasat pe locul 3 în finala B de 800 de metri (locul 11 la general), Mara Ibășfălean a obținut locul 5 în aceeași finală și locul 13 în clasamentul general, iar Alesia Gligor a ocupat locul 5 în finala B la 400 de metri (locul 13 la general). Fotbaliștii medieșeni s-au clasat pe locul 6 în urma meciurilor disputate.
Felicităm sportivii, antrenorii și părinții pentru rezultatele notabile și efortul depus în pregătirea și participarea la această competiție sportivă.
Menționăm că și în acest an municipiul Mediaș este singurul oraș din România care a avut reprezentanți la Jocurile Internaționale ale Copiilor.
Primăria Municipiului Mediaș susține astfel de evenimente care încurajează performanța și practicarea sportului la cel mai înalt nivel
.“, a transmis Primăria Mediaș.
    Trimite prin e-mail