vineri, 12 iulie 2024

Publicat la 7/12/2024 01:27:00 p.m. de

Taria Nagy, cea mai mare medie la Bacalaureat din Mediaș, după contestații

Taria Nagy obține rezultatele excepționale nu doar în sport, dar și la școală. „Felicitări, Taria! Rezultatele excepționale atât în domeniul sportului, dar și la școală dovedesc implicare, seriozitate, inteligență și multă pasiune. Îți dorim mult succes, indiferent ce domeniu vei alege! Cu siguranță, vei performa!“, i-a urat conducerea Colegiului Școala Națională de Gaz Mediaș, acolo unde a absolvit Taria.

FOTO: Monitorul de Mediaș

După contestații, Taria Nagy are cea mai mare medie la Bacalaureat din Mediaș – 9.86.

Minunata noastră! 10 la matematica, 10 la informatica, 9,60 la română. O lecție despre pasiune și determinare! Taria nu a lipsit de la niciun antrenament, de la nici o competiție tot anul…nu a contat cât a fost de obosită, cât a durut-o tot corpul, ea a fost acolo…la antrenamente, la școală, în echipa de robotică… la cel mai înalt nivel. E greu sa exprim cât de mândră sunt de ea și cât de mult o apreciem și o iubim cu toții! Felicitări minunata mea, meriți toate lucrurile frumoase care vin înspre tine! Felicitări Irina Nagy și Cornel Nagy pentru tot ceea ce înseamnă Taria! Și da, se poate! Să faci și sport și să fii și un ele model!“, a transmis antrenoarea sa de la Ippon Mediaș, Dora Hanga.


Rezultatele finale la Bacalaureat au fost publicate în urmă cu câteva momente. Pentru județul Sibiu, le puteți găsi AICI:

Despre performanțele sportive ale tinerei puteți citi AICITaria Nagy, VICECAMPIOANĂ mondială la Kata Wado Ryu junioare


Cea mai mare notă din județ la Bacalaureatul din acest an are legătură tot cu Mediașul. Șefa de promoție din acest an de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr“, Beatrice Cristea, născută și crescută până în clasa a IX-a în Mediaș, a încheiat cu 10 sesiunea de Bacalaureat, în urma contestațiilor. Cu numeroase premii la concursuri și Olimpiade, una dintre cele mai bune eleve pe care le-a avut județul Sibiu vreodată a depus contestație la Limba și literatura română, unde primise inițial 9.85. În urma revaluării lucrarea a fost notată cu 10. Fusese evaluată cu nota 10 atât la Matematică mate-info, cât și la Fizică. A fost admisă la una dintre ele mai importante Universități din lume, urmând să studieze la Institut Polytechnique de Paris, la Facultatea de Științe, cu dublă specializare: matematică-fizică.

În total, anul acesta au fost depuse peste 800 de contestații în județul Sibiu. Este și cazul celui mai bun elev de anul acesta de la Colegiul Național „SAMUEL VON BRUKENTHAL” Sibiu, care a contestat evaluarea la Limba Germană, nota fiindu-i majorată cu aproape un punct, de la 8,95 la 9,90. Cu noua media generală, 9,93, a devenit al 4-lea pe județ.

    Trimite prin e-mail