sâmbătă, 31 august 2024

Publicat la 8/31/2024 05:07:00 p.m. de

Activitate apreciată! Christine Thellmann, din nou pe lista candidaților la Camera Deputaților

Raluca Turcan, Ministrul Culturii și președintele PNL  Sibiu și senatorul Nicolae Neagu sunt cap de listă din partea PNL Sibiu, la alegerile parlamentare din acest an. Pe lista candidaților la Camera Deputaților, pe locul III, figurează din nou medieșeanca Christine Thellmann, a cărei activitate desfășurată în ultimii 4 ani a fost extrem de apreciată.

 
Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu, a anunțat persoanele care deschid listele pentru alegerile parlamentare din acest an. Astfel, la Camera Deputaților, pe locul I intră chiar Raluca Turcan, ea fiind urmată de fostul viceprimar PNL al  Sibiului, Virgil Popa și Christine Thellmann. Lista pentru Senat este deschisă de actualul senator PNL, Nicolae Neagu. Decizia a fost luată în unanimitate în Biroul Județean Permanent al Organizației Județene.
 
„Pe listă se află oameni competenți, profesioniști și care au dovedit, prin ce au făcut, că au pus pe primul loc interesul sibienilor. Oameni care nu s-au lăsat până nu au obținut finanțare de la diferite ministere pentru realizarea unui drum sau modernizarea unei școli. Oameni care știu să folosească fonduri europene. Oameni care au marcat decisiv evoluția economică a tuturor zonelor din Sibiu, prin proiecte și fapte concrete. Oameni care au susținut Sibiul constant, în toate momentele, oricât de dificile au fost”, a explicat Raluca Turcan.  
„Cred cu tărie că în această formulă putem obține un rezultat excelent pentru PNL Sibiu, pentru Sibiu, atât la alegerile parlamentare, cât și la alegerile prezidențiale, mult mai dificile decât în anii precedenți.
Sunt foarte mândră de echipa formată pentru că au dovedit că sunt parteneri reali pentru administrațiile locale din Sibiu și mai ales, pentru proiectele și investițiile atât de necesare pentru sibieni.
Nu o să vă ascund că toate aceste investiții s-au făcut și pentru că PNL a avut guvernarea în ultimii aproape 5 ani, în noiembrie vom împlini 5 ani de când ne aflăm la guvernare. Am avut 2 premieri, numeroși miniștri, iar prezența mea în guvern în funcția de vicepremier, ministru al Muncii, ministru al Culturii e garanția faptului că am avut și avem un cuvânt greu de spus la București.
Pornim spre un nou tur de alegeri cu încredere, justificată de performanța liberalilor sibieni, cu o echipă echilibrată și puternică. Credem în oamenii cu experiență administrativă și expertiză legislativă.
Cu o miză uriașă în față, aceea de a ține România pe un drum corect, al siguranței și predictibilității, al valorilor europene și liberale, al dezvoltării și al echilibrului, suntem pregătiți să luptăm în continuare pentru adevăr!”, a mai declarat Turcan.


    Trimite prin e-mail