joi, 22 august 2024

Publicat la 8/22/2024 08:26:00 a.m. de

Amplă acțiune de curățenie la Copșa Mică

 La începutul acestei săptămâni, la Copșa Mică a avut loc o amplă acțiune de curățare a locurilor de colectare selectivă din oraș, au fost amplasate în aceste zone curse pentru rozătoare (șoareci şi șobolani), cât şi în apropierea intrărilor în scările blocurilor.

„Rugăm părinții să nu permită copiilor accesul la aceste dispozitive pentru că conțin substanțe toxice (deși ele au fost fixate în locuri destul de ferite). Vă rugăm să depozitați aceste deșeuri (deșeuri materiale de construcție, deșeuri de mobilier, deșeuri electrocasnice, deșeuri periculoase, etc) în locurile special amenajate de lângă Primărie.

Reamintim tuturor că aruncarea pe domeniul public a deșeurilor provenite din construcții, deșeurilor vegetale, gunoiului menajer, mobilierului casnic, etc..., constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei, conform HCL nr. 34/2009.

De asemenea arderea în perimetrul orașului, pe domeniul public, în curți, în grădini, de resturi vegetale și menajere sau a materialelor de altă natură, care pot duce la degajarea de substanțe toxice sau care pot produce disconfort din cauza mirosului, se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 lei, conform HCL nr. 34/2009.“, a transmis Primăria Orașului Copșa Mică. 
    Trimite prin e-mail