marți, 6 august 2024

Publicat la 8/06/2024 09:30:00 a.m. de

Theodor Pridon și Miruna Măda, din nou pe podium la Campionatele Naționale de Mountain Bike

În perioada 2-4 august, la Cheile Grădiștei, județul Brașov, au avut loc Campionatele Naționale de Mountain Bike XCO, XCC și E-MTB. Sportivii de la CSM Mediaș au reușit să obțină rezultate foarte bune.


Astfel, Theodor Pridon a urcat de două ori pe treapta a treia a podiumului la XCC și XCO, iar Miruna Măda a devenit Vicecampioană națională la XCC juniori și a terminat pe poziția a treia la XCO. „La competiția de XCC, Theodor Pridon a urcat pe podium, obținând un merituos loc 3 , în timp ce Miruna Măda a demonstrat din nou talentul său, devenind vicecampioană la categoria juniori, ocupând locul 2. În competiția de XCO, Theodor Pridon a confirmat forma excelentă cu încă un loc 3, iar Miruna Măda a continuat să impresioneze, obținând de asemenea locul 3. Felicitări pentru tot efortul și dedicarea depusă! Suntem mândri de voi și vă urăm mult succes în continuare! Mulțumim Primăriei Municipiului Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman pentru tot sprijinul acordat” spun reprezentanții CSM Mediaș.

 
Merg la Europene
 
Doi cicliști de la CSM Mediaș vor participa la Campionatul European de Mountain Bike din Suedia. Cristian Călburean și Radu Măda au fost convocați de Federația Română de Ciclism pentru Campionatul European de Mountain Bike din Suedia. Competiția va avea loc în perioada 6-10 august.Doi sportivi de la CSM Mediaș convocați la Campionatul European de Mountain Bike în Suedia. Suntem extrem de mândri să anunțăm că doi dintre sportivii noștri de la CSM Mediaș – Călburean Cristian și Măda Radu au fost convocați de Federația Română de Ciclism pentru a participa la Campionatul European de Mountain Bike din Suedia! Această competiție prestigioasă se desfășoară între 6 și 10 august și promite să fie un spectacol de adrenalină și talent. Vă invităm să le urăm mult succes și să îi susținem din tot sufletul!” mai spun reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Mediaș.
    Trimite prin e-mail