vineri, 16 august 2024

Publicat la 8/16/2024 01:38:00 p.m. de

Senatorul PNL Nicolae Neagu: „Este o bucurie să revin de fiecare dată în comuna Păuca” (CP)

 

„Este o bucurie să revin de fiecare dată în comuna Păuca și îi mulțumesc cu acest prilej colegul meu, primarul comunei pentru invitația la „Zilele comunei Păuca”. Evenimentul din acest an celebrează 715 ani de la prima atestare istorică a comunei din 1309.

foto: facebook/Nicolae Neagu

Am fost alături de comunitatea de aici de la prima ediție în 2016 și sunt impresionat de fiecare dată să văd o comunitate unită, cu oameni harnici și ospitalieri, care te întâmpină de fiecare dată cu bucurie.

Îl felicit pe primarul liberal Niculae Dancu pentru evenimentele culturale deosebite și nu în ultimul rând pentru toate realizările sale, devotamentul și profesionalismul de care a dat dovada încă de la primul său mandat. Prin felul său de a fi, Niculae Dancu a câștigat încrederea, respectul și aprecierea de care se bucură în comunitatea care l-a ales, prin muncă continuă și proiecte realizate, în fiecare din cele 4 localități pe care le administrează: Presaca, Bogatu,Păuca și Broșteni.

La eveniment au fost prezenți mare parte din primarii liberali, vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu Marcel Luca, precum și colegi din administrația județului” a transmis senatorul PNL Nicolae Neagu.

    Trimite prin e-mail