vineri, 13 septembrie 2024

Publicat la 9/13/2024 06:53:00 p.m. de

ACS Mediaș spulberă Avântul Reghin, 4-1 (4-0) în deplasare!

ACS Mediaș continuă seria bună din startul sezonului în Liga a 3-a! A spulberat Avântul Reghin în deplasare, scor 4-1 (4-0), în această după amiază, într-un meci din cadrul rundei a 3-a a Ligii a 3-a, seria a 7-a.


Elevii lui Cosmin Vîtcă au pornit ca din pușcă, reușind să-și asigure un avantaj liniștitor până la prima intrare la cabine. 
ACS Mediaș a început în formula:  Blaga - Maxim, Avram, Stan, Gurei, Dohotariu, Todoran, Ursu, Tineiu, Vilea, Noian.
Medieșenii au început sus, în încercarea de marca devreme. Le-a ieșit din plin!
Lansat excelent pe culoar de Ursu, Vilea a a deschis scorul încă din 3, fructificând cu sânge rece prima oportunitate la poarta adversă: 1-0 pentru ACS Mediaș.
În minutul 6, Noian a făcut 2-0 din gura porții, la o centrare venită din flancul drept de la Gurei.


Avântul Reghin a încercat să revină, dar medieșenii au ieșit periculos la contraatac ori de câte ori au avut ocazia. Bojor (19) a șutat peste poarta lui Blaga, dintr-o poziție bună, irosind cea mai mare oportunitate a gazdelor în prima repriză.
Pe o contră, în minutul 22, Cătălin Tineiu a scăpat singur cu portarul advers, dar a pierdut un tempo, fiind blocat în momentul șutului. Din cornerul rezultat, Dohotariu a marcat din 6 metri, cu latul, scorul devenind 3-0 pentru ACS Mediaș.


În minutul 32, după o recuperare la centrul terenului, Tineiu scapă singur cu portarul advers și îl execută cu calm pentru 4-0!

 
După pauză, medieșenii au arătat că știu să închidă jocul. Vîtcă a împrospătat pe parcurs cu Pajco, Stancu, Bîrsan, Greu și Raica, echipa medieșeană controlând fără probleme partida.
Gazdele au marcat totuși golul de onoare în minutul 81, prin Forgaci, care a reluat din careu un balon bâlbâit de defensiva noastră.
Printre reprize de ploaie, medieșenii au fost aproape de a reface diferența, în minutul 83, dar portarul advers a scos extraordinar de sub transversală.
 
În urma acestui rezultat, ACS Mediaș a urcat în fotoliul de lider al clasamentului, cu 9 puncte. Cu maxim de puncte după 2 etape, CIL Blaj a terminat azi abia la egalitate, 0-0 cu CS Universitar Alba Iulia, în vreme ce CSM Unirea Alba Iulia, tot 6 puncte după 2 runde, va evolua mâine, de la ora 17, pe teren propriu, urmând să întâlnească ACS Tg. Mureş.

În etapa a 4-a, ACS Mediaș va juca pe teren propriu, vineri, 20 septembrie, de la ora 17, cu ACSM Codlea.
    Trimite prin e-mail