miercuri, 25 septembrie 2024

Publicat la 9/25/2024 01:25:00 p.m. de

Alexandra Hudea a alergat în compania celor mai buni atleți din lume la Brașov Running Festival și a câștigat proba de 5000 de metri

 

Sportiva de aur a Mediașului și-a reluat activitatea atletică după evoluția extraordinară de la Campionatul Mondial sub 20 de ani desfășurat luna trecută în Peru.

foto: facebook

Alexandra Hudea a participat duminică 22 septembrie la a treia ediție Brașov Running Festival, găzduit de orașul de la poalele Tâmpei. Acest festival al alergării și alergătorilor a devenit un eveniment relevant pe harta mondială a atletismului, el găzduind singura și prima competiție de alergare pe șosea din România certificată World Athletics Elite Label, dar și unica de acest fel din zona de Sud-Est a Europei.

Alexandra Hudea a luat startul la proba de 5000 de metri la Brașov Running Festival și a trecut prima linia de sosire după 18 minute. De asemenea sportiva din clasa a XII-a Științe Sociale a fost mezina probei internaționale de o milă (aproximativ 1500 de metri), alergând în compania unor atlete foarte bine cotate pe plan european.

O felicităm pe sportiva de aur a Mediașului și pe antrenorul acesteia Vasile Ibășfălean pentru rezultatele deosebite pe care le-a obținut în  2024 și suntem convinși că ultimele 3 luni ale acestui an vor aduce noi performanțe naționale și internaționale pentru atleta noastră, au transmis reprezentații Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș, unde Alexandra este elevă în clasa a XII-a.

    Trimite prin e-mail