luni, 2 septembrie 2024

Publicat la 9/02/2024 08:17:00 a.m. de

Baschetbalistele U16 de la CSM Mediaș, în cantonament la Costinești

Tinerele baschetbaliste de la CSM Mediaș se pregătesc să încheie cantonamentul de la malul mării. Sunt acolo de marți, grație sprijinului oferit de municipalitate și Consiliul Județean Sibiu. 


Echipa U16 de baschet fete a CSM Mediaș se pregătește intens la mare, într-un cantonament desfășurat la Costinești, între 27 august - 03 septembrie 2024. Acest stagiu de pregătire, parte din proiectul „Susținerea sportivilor CSMM în cantonamentele de pregătire centralizată 2024”, este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mediaș și cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, fiind esențial pentru menținerea performanței sportive. Mulțumim Primăriei Mediaș și domnului primar Gheorghe Roman pentru sprijinul necondiționat și susținerea continuă a performanței sportive! Hai CSM Mediaș!“, a transmis clubul medieșean.

Sportul este extrem de important pentru dezvoltarea și pentru sănătatea copiilor noștri. În acest an, peste 1000 de copii din oraș au primit susținere din partea Primăria Municipiului Mediaș pentru a practica sport de masă sau de performanță. De această susținere trebuie să beneficieze copii noștri și pe viitor.“, a transmis la rândul său primarul Gheorghe Roman prin intermediul paginii sale de socializare.

    Trimite prin e-mail