miercuri, 11 septembrie 2024

Publicat la 9/11/2024 08:05:00 a.m. de

Carduri pentru transportul în comun. Elevii din municipiul Mediaș beneficiază în continuare de transport gratuit

Elevii care frecventează instituțiile de învățământ din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou, beneficiază de transport public gratuit pe mijloacele de transport ale operatorului local Meditur SA, pe baza cardului activat, emis de către această societate. Facilitatea este aprobată prin Hotărârea Consiliului Local Mediaș numărul 335/2020.

 
Până în data de 30 septembrie 2024, elevii care nu au obținut sau activat/reactivat cardul, pot circula pe mijloacele de transport public operate de către Meditur SA doar pe baza carnetului de note vizat la zi sau a unei adeverințe eliberate de către unitatea școlară, urmând ca din data de 1 octombrie 2024 să fie obligatorie prezentarea cardului, însoțit de carnetul de note vizat. Pentru emiterea și activarea sau reactivarea cardului Meditur, cei interesați pot transmite documentele necesare pe site-ul oficial www.meditur.ro, pe adresa de email abonamentelev@meditur.ro sau fizic la punctele de lucru ale societății. Acestea sunt situatate pe strada 1 Decembrie numărul 23, program de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00, pe strada Calafat numărul 53, program de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00 sau la Autogara Mediaș, pe strada Unirii numărul 8, program de luni până vineri între orele 7:00 – 15:00.
 
Acte necesare
 
Documentele necesare pentru obținerea și activarea cardului sau reactivarea acestuia,sunt  disponibile pe site-ul oficial al societății Meditur sau la sediile amintite. Acestea sunt copie carte de identitate sau certificat de naștere al solicitantului, cerere pentru emitere card, cerere pentru activare card, cerere pentru reactivare card și copie după carnetul de elev, vizat la zi sau adeverință eliberată de instituția de învățământ. Eliberarea inițială a cardului pentru elevi este gratuită, iar pentru solicitarea unui nou card, cauzată de pierderea acestuia, se percepe o taxă de 10 lei. Mai multe informații se pot obține pe site-ul oficial www.meditur.ro sau la numărul de telefon 0269/845678.
    Trimite prin e-mail