miercuri, 11 septembrie 2024

Publicat la 9/11/2024 04:38:00 p.m. de

Dezbatere la Copșa Mică pe tema Planului de mobilitate urbană durabilă al orașului

Primăria oraşului Copşa Mică a organizat, azi, 11 septembrie, Dezbaterea Publică privind Planul de mobilitate urbană durabilă al Orașului Copșa Mică.
 

Miercuri 11 septembrie 2024, începând cu ora 12:00, la sediul Primăriei oraşului Copşa Mică a avut loc Dezbaterea Publică privind PLANUL DE MOBILITATE URBANĂ DURABILĂ AL ORAŞULUI COPŞA MICĂ.
Prezentarea planului a fost făcută de către un reprezentant al firmei S.C. TRAFFIC PLAN S.R.L, firma care a întocmit documentaţia, la cererea primăriei. La dezbatere au participat dl Viceprimar Tăpălagă Nicolae-Bogdan, consilieri locali, angajați ai primăriei şi persoane interesate din localitate.
Anunțul a fost postat pe site-ul oraşului Copşa Mică la secțiunea Anunțuri Publice, pentru consultare publică (www.copsa-mica.ro/anunturi-publice/). Persoanele interesate pot încă transmite pe adresa de e-mail: primaria_copsa@birotec.ro sau în scris, la Registratura primăriei, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare, cu privire la Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orașului Copșa Mică, până la data de 20.09.2024.“, a transmis Primăria oraşului Copşa Mică.
    Trimite prin e-mail