miercuri, 11 septembrie 2024

Publicat la 9/11/2024 04:11:00 p.m. de

Eveniment cultural la Casa de lângă Sinagogă: „Cafeneaua literară în dialog cu scriitorul Cătălin Mihuleac“

Casa de lângă Sinagogă găzduiește vineri, 13 septembrie, începând cu ora 18, un nou eveniment cultural de excepție: Cafeneaua literară în dialog cu scriitorul Cătălin Mihuleac. În programul manifestării figurează prezentare de carte, sesiune de autografe, degustare de vin, iar de la ora 20 un concert al trupei Trei Parale! Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș. Preț bilet: 25 lei
 

Scriitorul Cătălin Mihuleac va intra în dialog cu cititorii despre romanele sale „America de peste pogrom”, „Deborah”,  „Poziția a unsprezecea și Domnișoarele lui Fontaine” și cea mai recent apărută carte  „Strania valiză a domnului Silberstein“. Autorul va oferi detalii despre aceste volume, procesul de documentare și de scriere și va răspunde la întrebările publicului. Discuția va fi urmată de o degustare de vin la 19.30. „Nu aveți cărțile lui Cătălin Mihuleac? Doamnele de la “ LIBRĂRIA de pe Corso “ tocmai au primit volumele „America de peste pogrom“, „Deborah“, „Poziția a unsprezecea și domnișoarele lui Fontaine“ și ultimul roman, cald, proaspăt scos de la tipar, „Strania valiză a domnului Silberstein“ și vor amenaja un stand de cărți în grădina Casei de lângă sinagogă! Ne vedem, vineri, 13 septembrie, de la 18:00, la Casa de lângă sinagogă!“, au transmis organizatorii.

Trupa românească „Trei parale“ va performa în grădina boemă a Casa de lângă Sinagogă (vizavi de Autogara Mediaș ), de la ora 20. Trupa se remarcă printr-o interpretare unică a muzicii tradiționale, explorând folclorul românesc autentic. Se remarcă prin modul inedit în care combină instrumentele tradiționale și vocile autentice, recreând atmosfera vremurilor de demult și readucând în actualitate sunetele aproape uitate ale muzicii vechi de pe teritoriul României.
    Trimite prin e-mail