luni, 9 septembrie 2024

Publicat la 9/09/2024 08:53:00 a.m. de

Florin ROȘCA, pe podium și în ultima etapă a sezonului, în Campionatul Național de Viteză în Coastă

Medieșeanul Florin Roșca (VW Polo) a urcat din nou pe podium, la Grupa 4, în Campionatul Național de Viteză în Coastă. La Baia Mare, în ultima etapă a sezonului (a 8-a), a fost al 3-lea, după Andrei Precup și Antonia Tănasie. După un loc 5 în prima manșă, când a ieșit în decor din cauza anvelopelor uzate, avariind ușor mașina, a forțat în cea de-a doua și a trecut linia de sosire la mai puțin de o secundă de învingător, timpul cumulat aducându-i așadar un podium binemeritat! Antonia Tănasie a fost din nou mai rapidă, astfel că situația în clasamentul general e încă incertă, până la publicarea oficială. Înaintea acestei runde, Florin Roșca se afla în frunte la o diferență de doar 5,5 puncte! 

 
La Grupa 7B, Andreea Roșca (Renault Clio) a terminat aproape de podium, pe locul 4, după Maximilian Ichim, Gabriel Neagu și George Stroe. De asemenea, s-a clasat pe locul 6 atât la Juniori, cât și la debutanți. 
 

La Grupa 3, Ovidiu Dulăcioiu (Mitsubishi Lancer Evo X) a încheiat pe 5, dar a prins cea mai bună poziție la Open dintre medieșeni, locul 14, față de Florin Roșca – locul 16 și Andreea Roșca – locul 27. 



    Trimite prin e-mail