duminică, 29 septembrie 2024

Publicat la 9/29/2024 09:42:00 a.m. de

Foto/Video RAZIE de amploare a polițiștilor sibieni în municipiul Mediaș

 

Noaptea trecută, în municipiul Mediaș, polițiștii desfășoară o amplă acțiune în sistem integrat, acțiune de tip „razie”, la care au participat polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.




„Principalul obiectiv al acțiunii îl constituie creșterea gradului de siguranță stradală prin prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, a infracțiunilor economice, dar și a încălcării normelor rutiere, cu accent pe conducerea sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ  Sibiu.

foto: IPJ Sibiu

foto: IPJ Sibiu

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue aplicate la nivelul Poliției Române pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și descurajarea oricăror activități de natură infracțională.




foto: IPJ Sibiu

Polițiștii sibieni avertizează asupra faptului că astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.



foto: IPJ Sibiu

foto: IPJ Sibiu


    Trimite prin e-mail