luni, 30 septembrie 2024

Publicat la 9/30/2024 12:27:00 p.m. de

Medieșanca Vanesa Giangu, triumfătoare în crosul umanitar de la Târgu Mureș

 

Sâmbătă 28 septembrie platoul Cornești din Târgu Mureș a găzduit a 8-a ediție ASCOTID Trail Race, competiție de cros organizată de  Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici Mureș, asociație care militează pentru educarea și sprijinul copiilor cu diabet zaharat insulino dependent.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Între sutele de atleți de toate vârstele care au luat startul în probele crosului ASCOTID s-a aflat și Vanesa Giangu din clasa a X-a Instructor Sportiv, a Liceului Teoretic Axente Sever din Mediaș.

Atleta medieșeană legitimată la CSȘ Mediaș a luat startul în proba de 10 kilometri, probă pe care a încheiat-o pe prima poziție cu timpul de 51 de minute și 4 secunde.

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

Foto: Facebook Liceul Teoretic Axente Sever Mediaș

„O felicităm pe Vanesa Giangu din clasa a X-a Instructor Sportiv pentru acest rezultat și pentru participarea la o probă sportivă care își propune să conștientizeze importanța sportului în prevenirea diabetului. ASCOTID asociază activitatea fizică și starea de sănătate, prin parcurgerea a kilometri întregi pe poteci marcate, care spre deosebire de frumusețile peisajelor de pe traseu aduc o stare de bine organismului uman” au transmis reprezentanții Liceului teoretic Axente Sever din Mediaș.

    Trimite prin e-mail