vineri, 6 septembrie 2024

Publicat la 9/06/2024 09:04:00 a.m. de

Șahiștii medieșeni sunt la Naționale. Primele rezultate

Tinerii șahiști medieșeni participă în aceste zile la Campionatele Naționale ale României de Șah pentru Juniori și Tineret, competiție desfășurată în perioada 3-8 septembrie în stațiunea Mamaia. În competiția de echipe, s-au evidențiat Laurențiu Blaj, David Szekely și Andra Horhat, care și-au unit forțele la categoria U16.

 
„Campionatele Naționale ale României de Șah pentru Juniori și Tineret au adus, la Mamaia, un val de emoții și momente memorabile! În perioada 3-8 septembrie 2024, echipa CSM Mediaș se numără printre cei mai tineri și talentați șahiști din țară într-o competiție plină de strategie și pasiune.
În runda a III-a, echipa de U16, formată din Blaj Laurențiu, Szekely David și Horhat Andra, a obținut o victorie răsunătoare cu scorul de 3 - 0! O performanță de excepție care arată forța și determinarea acestor tineri campioni!


La categoria U8, echipa formată din Laze Andrei, Bârsan Darius-Mihai și Blaga Vladimir a luptat din greu și a încheiat runda cu o remiză strânsă (1.5 - 1.5). 
Un rezultat care demonstrează talentul și determinarea acestor tineri șahiști. 


Bravo tuturor și mult succes în rundele următoare! Mulțumim Primăriei Municipiului Mediaș și domnului primar Gheorghe Roman pentru sprijinul constant și dedicat acordat performanței sportive!“, a transmis CSM Mediaș.
    Trimite prin e-mail