duminică, 1 septembrie 2024

Publicat la 9/01/2024 09:05:00 a.m. de

Start cu dreptul! ACS Mediaș a câștigat la Tg. Mureș, 2-1 (1-1)

ACS Mediaș a început cum nu se poate mai bine noul sezon de Liga a 3-a. A învins în deplasare ACS Târgu Mureș, scor 2-1, după o partidă în care a arătat că își dorește mai mult decât adversarul. 


Pajco a deschis scorul devreme, în minutul 4, dar gazdele au egalat pănă la pauză, pe fondul unui joc echilibrat.
Elevii lui Vîtcă au forțat victoria și au reușit să-și treacă în cont trei puncte extrem de prețioase în urma unui gol marcat pe final, prin Noian (‘84)
 
Cosmin Vîtcă a început cu: Fabio Blaga, Cristian Maxim, Cristian Avram, Paolo Stan, Casian Câmpean, Alin Dohotariu, Cătălin Tineiu, Dorin Todoran, Raul Orlandea, Octavian Ursu și Cristian Pajco.


Având în vedere că a fost prima etapă, a fost destul de greu. Se vede că încă nu ne cunoaștem foarte bine. Avem câțiva jucători noi care trebuie să se integreze, să se cunoască mai bine cu cei vechi. Per total, sunt mulțumit. Am început foarte bine partida, apoi am simțit o oboseală, dar a venit pauza și ne-am revenit. A doua repriză am intrat mult mai bine, schimbările pe care le-am făcut, jucătorii care au intrat au făcut un meci foarte bun. Sunt mulțumit că am câștigat“, a declarat Cosmin Vîtcă după meci.


Mă bucur că am marcat astăzi și mă bucur mai mult că am reușit să câștigăm și să luăm cele 3 puncte, să avem un moral bun pentru meciul de acasă. Ne bucurăm că suporterii au fost alături de noi și aici. Le-am simțit prezența“, a declarat Cristi Pajco, la finalul partidei.

Suntem foarte fericiți că am început cu dreptul. Am avut o deplasare grea. Sunt fericit că am marcat și mi-am ajutat echipa“, a declarat Lucian Noian, autorul golului victoriei.

În etapa următoare, ACS Mediaș va juca pe teren propriu, vineri, 6 septembrie, de la ora 17, urmând să întâlnească Unirea Dej.
 
Rezultatele primei etape (Liga a 3-a, seria a 7-a)
ACS Târgu Mureș – ACS Mediaș 1-2
CSM Avântul Reghin – Metalurgistul Cugir 2-0
CIL BLaj – Unirea Dej 2-1
Unirea Alba Iulia – Universitar Alba Iulia 3-0
Gloria Bistrița – ACSM Codlea 4-1
    Trimite prin e-mail