vineri, 4 octombrie 2024

Publicat la 10/04/2024 09:05:00 p.m. de

ACS Mediaș - CS Universitar Alba Iulia 1-1 (0-1). Cosmin Vâtcă: „Jucătorii care au intrat pe parcursul meciului au făcut-o foarte bine și vreau să îi felicit pentru asta“

ACS Mediaș continuă să conducă în seria a 7-a a Ligii a 3-a, chiar dacă a remizat azi, pe teren propriu, 1-1 (0-1) cu CS Universitar Alba Iulia. Elevii lui Cosmin Vâtcă ar putea pierde totuși șefia, în condițiile în care principalele urmăritoare, Unirea Alba Iulia și Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud vor închide etapa a 6-a într-un meci programat abia mâine, 5 octombrie, de la ora 15.
 

Vâtcă a început azi în formula Blaga - Gurei, Cristi Avram, Dohotariu, Cîmpean, Vilea, Greu, Cătălin Tineiu, Octavian Ursu, Orlandea, Noian. Partida a debutat sub semnul echilibrului, oaspeții reușind să deschidă scorul la prima ocazie serioasă. Banyoi (‘25) a profitat de o eroare în defensiva noastră, reușind să îl învingă pe Blaga: 0-1. Jocul s-a aprins imediat, iar ACS Mediaș a urcat în atac mai mult, în încercarea de a restabili egalitatea. Ursu (‘31 și ‘45+2) a fost cel mai periculos medieșean, șuturile sale ocolind însă ținta. Oaspeții au căutat să dea lovitura pe contraatac, Minteoan (‘40) irosind o ocazie mare, șutând alături din poziție unu la unu cu Fabio Blaga.
 
Încurajați la vestiar, medieșenii au ieșit și mai hotărâți de la cabine, iar Orlandea (‘49) a obținut o lovitură de pedeapsă, în urma unui fault în careu. Din păcate, Cristi Avram a luat la țintă bara, iar munca pentru egalare avea să continue. Golul a căzut cu un sfert de oră înainte de final, grație inspirației lui Cristian Pajco, introdus… inspirat pe teren de antrenorul Cosmin Vâtcă: 1-1.
 
Prima repriză mai puțin bună, cu niște greșeli personale, dar în a 2-a repriză am intrat mult mai bine, mult mai montați de la cabină, și cred că am făcut o a 2-a repriză mai bună. Jucătorii care au intrat pe parcursul meciului au făcut-o foarte bine și vreau să îi felicit pentru asta (…) Important e că avem continuitate în rezultate pozitive.“, a declarat după joc antrenorul Cosmin Vâtcă.


În etapa următoare, ACS Mediaș se va deplasa la Bistrița Năsăud, pentru întâlnirea cu Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Partida e programată vineri, 11 octombrie, de la ora 15.
    Trimite prin e-mail