luni, 14 octombrie 2024

Publicat la 10/14/2024 05:11:00 p.m. de

Andreea DRAGOMAN servește pentru medalii la Campionatul European Individual de la Linz

Medieșeanca Andreea DRAGOMAN se află în fața unei noi provocări. Se numără din nou printre româncele care participă la Campionatul European Individual. Competiția e programată în perioada 15-20 octombrie la Linz, Austria. 

foto: Federatia Romana de tenis de masa

„Sportivii români duc tradiția tenisului de masă mai departe, iar de această dată vor performanță la Campionatul European Individual 2024, care se desfășoară în Linz, Austria, între 15-20 octombrie. Meciurile pot fi urmărite pe ETTU TV .
La ediția din acest an, Bernadette Szocs va apăra titlul european cucerit în 2022, la dublu feminin. La München, în cadrul aceleiași probe, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman au fost medaliate cu argint, iar Adina Diaconu cu bronz. Pe treapta a doua a podiumului s-au aflat Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu, la dublu mixt.
Elizabeta Samara este cea mai titrată sportivă care va participa la ediția din Linz, cu 5 medalii de aur, 3 de argint și 6 de bronz.“, transmite Federația Română de tenis de masă.
 
Andreea Dragoman va participa în probele de simplu feminin, unde e calificată direct pe tabloul principal, și de dublu feminin, unde va face echipă ca de obicei cu Elizabeta Samara.
    Trimite prin e-mail