vineri, 11 octombrie 2024

Publicat la 10/11/2024 06:19:00 p.m. de

ANUNT PUBLIC privind solicitarea de revizuire a autorizației integrate de mediu

 
SC ROMBAT SA Bistriţa, cu sediu social în municipiul Bistrița, str. Drumul Cetății, nr. 4, jud. Bistrița – Năsăud, anunță publicul interesat  că s-a depus la APM Sibiu, Raportul de amplasament și Formularul de solicitare  pentru revizuirea autorizației integrate de mediu  nr. SB 02 din 19.03.2021, pentru “Instalaţia pentru recuperare plumbului din baterii uzate acide cu plumb şi a altor materiale cu plumb, punct de lucru REBAT”, Copșa Mică , str. Uzinei, nr. 2, jud. Sibiu.

Faţă de activitatea reglementată, au intervenit următoarele modificări: s-a instalat un sistem fotovoltaic și s-a montat o instalație completă pentru spălarea PPCo, material provenit de la instalația de sfărâmare a bateriilor acide uzate.
Informații privind impactul potențial asupra mediului al activității pentru care se solicită revizuirea autorizației integrate de mediu pot fi consultate in timpul programului de lucru, la sediul APM Sibiu, strada Hipodromului numărul 2A. 

Observațiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc în scris, la sediul APM Sibiu sau electronic la adresa de e-mail a APM: office@apmsb.anpm pe toată perioada de derulare a procedurii de obținere a autorizației integrate de mediu.
    Trimite prin e-mail