luni, 14 octombrie 2024

Publicat la 10/14/2024 02:15:00 p.m. de

„Astăzi, la Mediaș, am simțit cu adevărat forța, unitatea și determinarea echipei liberale sibiene.“

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, totodată lidera organizației județene a PNL Sibiu, s-a aflat în weekend la Mediaș, unde a vizitat împreună cu primarul Gheorghe Roman mai multe șantiere și s-a informat despre implementarea mai multor proiecte ale administrației Roman, pe care le-a sprijinit în cadrul Guvernului: reabilitarea Școlii Gimnaziale Nr. 4, construirea unei creșe moderne în cartierul Vitrometan și noua sală de sport multifuncțională, proiecte cu o valoare totală de peste 10 milioane de euro.


Astăzi (nr - ieri), la Mediaș, am simțit cu adevărat forța, unitatea și determinarea echipei liberale sibiene.
Alături de primarul liberal al Mediașului, Gheorghe Roman și de o parte a candidaților noștri la Parlament, am văzut proiecte la care am lucrat împreună: reabilitarea Școlii Gimnaziale Nr. 4, construirea unei creșe moderne în cartierul Vitrometan și noua sală de sport multifuncțională. Valoarea totală a acestor investiții depășește 53 de milioane de lei.
Aceste proiecte de infrastructură, menite să îmbunătățească viața medieșenilor, sunt mărturii ale unei colaborări coerente între liberalii din administrația locală și cei din Guvern și Parlament.
Performanțele obținute în județul Sibiu sunt rezultatul axei liberale de dezvoltare – primari, echipa de la Consiliul Județean, parlamentari și liberalii din Guvern.
Continuăm să facem fapte bune pentru sibieni!
“, a transmis ministrul Raluca Turcan, pe pagina sa de socializare.






    Trimite prin e-mail