joi, 10 octombrie 2024

Publicat la 10/10/2024 02:11:00 p.m. de

Aur în prima zi pentru Taria NAGY la Campionatul European de karate WUKF! Medalii pentru Diana DOBRIN și Karla LUPU

Prima zi, primele medalii pentru sportivii CS Ippon Mediaș la Campionatul European de Karate WUKF – 2024, competiție aflată în plină desfășurare la Varșovia (Polonia).



Campioană noastră Taria NAGY s-a impus la kata individual junioare Wado Ryu, 18-20 de ani, devenind și steaua Europei, după titlul mondial din Mexic. Tot ieri, Diana DOBRIN a cucerit medalia de argint la kata individual, cadete 16-17 ani Wado Ryu, iar Karla LUPU a luat medalia de bronz la kata individual, cadete 14-15 ani Wado Ryu. Ștefania RÂȘNOVEAN a venit pe locul 4 la kata individual, cadete 16-17 ani.

De asemenea, echipa feminină de junioare a României, cu Tania Nagy, Diana DOBRIN și Ștefania Râșnovean pe tatami, a încheiat pe podium, locul 3 la kata 18-20 de ani, după Danemarca și Italia.
 
LAST EDIT: În această dimineață, Andrei TOMA și Mihai TOMA, alături de Corin Maior și Raul Mușescu, au câștigat titlul european 
cu echipa României la Kumite,  la 18-20 de ani! Tot azi, Ștefania RÂȘNOVEAN a cucerit titlul continental cu echipa României la kumite cadete A, 16-17 ani, alături de Paula Minea, Maria Simina Morar și Alexandra Ticovan.

Vom reveni cu rezultatele din cea de-a doua zi a competiției.
    Trimite prin e-mail