marți, 1 octombrie 2024

Publicat la 10/01/2024 05:08:00 p.m. de

Evenimentele lunii octombrie în municipiul Mediaș

În luna octombrie 2024, medieșenii sunt invitați să participe la o serie de evenimente care se vor desfășura atât pe domeniul public, cât și în cadrul instituțiilor culturale din orașul nostru, informează Primăria Mediaș.

Sala Traube va găzdui spectacole variate, adresate tuturor categoriilor de vârstă, debutând în data de 5 octombrie 2024, ora 11:00 cu un eveniment dedicat copiilor –„Patrula Cățelușilor“. În data de 13 octombrie, pe scena sălii de spectacole se va desfășura festivitatea de încheiere a manifestării „Zilele Dascălului Transilvănean“, organizată de către Liceul Teoretic „Roth – Oberth“.

Medieșenii sunt invitați în data de 18 octombrie la concertul „Mi-a fost dor de voi“ susținut de binecunoscutul artist Fuego, urmând ca în data de 20 octombrie, de la ora 17:00 să fie prezentat pe aceeași scenă spectacolul de teatru, magie și comedie „Magic Family Show“
În ziua de 24 octombrie, ora  18:00, Sala Traube va găzdui o nouă reprezentație a Teatrului Național București - „Cafeaua domnului ministru“, iar în perioada 21 – 27 octombrie va avea loc, în aceeași locație, o nouă ediție a evenimentului „Zilele Culturii Maghiare“.


Seria spectacolelor lunii octombrie desfășurate la Sala Traube se va încheia în data de 31 octombrie, ora 19:00 cu un eveniment caritabil al organizației Lions Mediaș.
            
Manifestările desfășurate în spațiul public în luna octombrie vor debuta sâmbătă, 5 octombrie, când Piața Corneliu Coposu va găzdui, între orele 12:00 – 14:00 o inedită expoziție a vehiculelor istorice, organizată în cadrul evenimentului „Sibiu Classic Rally“, de către Retromobil Club România.


În data de 22 octombrie, de la ora 15:00, participanții la Ștafeta Veteranilor Invictus vor fi din nou prezenți în municipiul nostru, în Piața Corneliu Coposu, urmând ca vineri, 25 octombrie, ora 12:00 să fie marcată Ziua Armatei Române, la Cimitirul Eroilor din municipiul Mediaș.



              

    Trimite prin e-mail