miercuri, 16 octombrie 2024

Publicat la 10/16/2024 12:47:00 p.m. de

„Împreună pentru Anamaria Toma!“ Turneu de fotbal la Biertan, pentru o cauză nobilă!

Fotbaliști amatori de la 10 echipe vor participa, la finalul săptămânii, la Cupa Prieteniei Edei – Ediția a II-a. Competiția se va desfășura sâmbătă, 19 octombrie, pe Baza Sportivă Biertan. Dincolo de spiritul sportiv, fotbaliștii vor fi animați de campania de strângere de fonduri pentru Anamaria Toma, o fetiță de doar 6 ani, care are nevoie de un scaun cu rotile electric. 


Competiția va I organizată de echipa de minifobal ACS EDEI Sibiu. „Ne alăturăm pentru a celebra spiritul de echipă și a ajuta o cauză nobilă! 10 echipe se vor confrunta pe teren, dar scopul nostru este mult mai important: strângerea de fonduri pentru Toma Anamaria, o fetiță care are nevoie de un scaun cu rotile electric.
Cu sprijinul Primăriei Biertan, AS Speranta Biertan și Asociația pentru Dumbrăveni, invităm întreaga comunitate să participe, să se distreze și să contribuie la această inițiativă caritabilă.
Fiecare donație contează! Vino alături de noi și ajută-ne să facem o diferență!“, au transmis organizatorii.

 
Oricine poate ajuta, chiar dacă nu participă la evenimentul de la Biertan.
„Împreună pentru Anamaria Toma!
Anamaria, o fetiță de doar 6 ani, se luptă cu o realitate dură: diagnosticată cu spina bifida și hidrocefalie, are nevoie urgentă de ajutorul nostru. Fiecare zi reprezintă o provocare, dar împreună putem schimba povestea ei.
Orice donație sau gest de solidaritate poate ajuta să primească tratamentele necesare pentru a trăi o viață cât mai aproape de normalitate.
Donațiile se pot face în următorul cont:
- Titular: ASOCIAȚIA PENTRU DUMBRĂVENI
- IBAN: RO63CECEB000030RON1828760
- Mentiunea - TOMA ANAMARIA
Împreună, putem face minuni pentru Anamaria!“.
    Trimite prin e-mail