marți, 22 octombrie 2024

Publicat la 10/22/2024 06:08:00 p.m. de

Lucrări de reabilitare pe strada Merilor din municipiul Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș a demarat recent lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere pe strada Merilor, din cartierul Gura Câmpului. Acestea se efectuează în urma finalizării intervențiilor operatorului SC Apa Târnavei Mari SA la rețeaua de apă și canalizare menajeră, desfășurate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).


Reabilitarea străzii Merilor a început cu amenajarea locurilor de parcare, a trotuarului și a sistemului rutier și continuă cu turnarea covorului asfaltic pe întreaga suprafață a drumului, urmând să fie realizate apoi marcajele rutiere corespunzătoare și montate indicatoarele de circulație.

Strada Merilor este inclusă în programul de „Lucrări de întreținere a drumurilor publice în municipiul Mediaș“, semnat de către administrația publică locală în anul 2023.
Strada Merilor este o altă stradă din municipiul Mediaș asupra căreia nu s-a intervenit de mai bine de 50 de ani. După modernizarea rețelelor de apă și de canalizare menajeră, venim acum cu etapa cea mai așteptată, și anume refacerea trotuarelor, amenajarea unor noi locuri de parcare și, nu în ultimul rând, cea de turnare a covorului asfaltic. Astfel de lucrări vom avea și în perioada următoare pe străzi din municipiul Mediaș“, a declarat 
 Gheorghe Roman, primarul municipiului Mediaș.
    Trimite prin e-mail