joi, 10 octombrie 2024

Publicat la 10/10/2024 09:00:00 p.m. de

Noi titluri continentale pentru sportivii Ippon Mediaș, prin Andrei TOMA, Mihai TOMA, Corin MAIOR, Ștefania RÂȘNOVEAN și Roxana BONTA

Noi titluri și medalii pentru sportivii CS Ippon Mediaș, azi, în cea de-a doua zi a Campionatului European de Karate WUKF – 2024, competiție aflată în plină desfășurare la Varșovia (Polonia).

 
Andrei TOMA, Mihai TOMA și Corin MAIOR, alături și Raul Mușescu, au câștigat titlul european la  Kumite echipe Shobu Sanbon juniori 18-20 ani! 
De asemenea, Ștefania RÂȘNOVEAN a cucerit titlul continental cu echipa României la Kumite Shobu Sanbon cadete 16-17 ani, alături de Paula Minea, Maria Simina Morar și Alexandra Ticovan, în vreme ce Diana DOBRIN a cucerit argintul.

Tot azi, Andreea DANCU și Karla LUPU au urcat pe locul 3 la Kumite echipe Shobu Sanbon cadete 14-15 ani, iar Mihai TOMA pe locul 3 la Kumite individual Open 18-20 ani

La categoria veterani, Roxana BONTA a cucerit titlul continental la Kumite - 60kg, iar Cristina Popescu a obținut medalia de bronz.  

Reamintim, ieri, în debutul competiției, Taria NAGY s-a impus la kata individual junioare Wado Ryu, 18-20 de ani, devenind și steaua Europei, după titlul mondial din Mexic. Tot ieri, Diana DOBRIN a cucerit medalia de argint la kata individual, cadete 16-17 ani Wado Ryu, iar Karla LUPU a luat medalia de bronz la kata individual, cadete 14-15 ani Wado Ryu. Ștefania RÂȘNOVEAN a venit pe locul 4 la kata individual, cadete 16-17 ani.
De asemenea, echipa feminină de junioare a României, cu Tania Nagy, Diana DOBRIN și Ștefania Râșnovean pe tatami, a încheiat pe podium, locul 3 la kata 18-20 de ani, după Danemarca și Italia.






 

    Trimite prin e-mail