marți, 22 octombrie 2024

Publicat la 10/22/2024 06:13:00 p.m. de

Ziua Armatei României în Școli

Municipiul Mediaș va găzdui miercuri, 23 octombrie 2024, o nouă ediție a evenimentului ,,Ziua Armatei României în Școli“, un proiect derulat la nivel național, sub egida Ministerului Apărării Naționale, anunță Primăria Mediaș.


„Activitatea se va desfășura în Piața Corneliu Coposu, în intervalul orar 11:00 – 13:00 și va fi organizată de Centrul Militar Zonal Sibiu și Comenduirea Garnizoanei Sibiu, în colaborare cu Primăria Municipiului Mediaș. Principalul scop al evenimentului este promovarea carierei militare în rândul tinerilor și familiarizarea publicului cu tehnica și activitățile specifice derulate de Unitățile Militare ale Garnizoanei Sibiu și se adresează, în special, elevilor din unitățile de învățământ medieșene și din localitățile învecinate.
În acest sens, echipe multiple formate din studenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu“ și cadre militare aparținând structurilor Ministerului Apărării Naționale de pe raza județului Sibiu vor prezenta semnificația Zilei Armatei României, misiunea instituției militare, tipuri de armament din dotarea armatei, cât și autospeciale utilizate de aceste instituții.“, transmite Primăria Mediaș.
    Trimite prin e-mail